Burbon vaniljpulver ekologisk

Khoisan Gourmet Äkta Bourbon vaniljpulver EKO är av högsta kvalitet med fantastiskt söt och fyllig vaniljsmak – perfekt i alla typer av bakning, desserter och smoothies! Khoisan Gourmet Bourbon Vaniljpulver är äkta vanilj av finmald Bourbonvaniljstång. Inget socker, inga tillsatser, bara ren vanilj.

Om vår vanilj

Vårt äkta Bourbon Vaniljpulver EKO består endast av malda vaniljstänger, utan konserveringsmedel eller tillsatser. Produkten kommer från Madagaskar, är världens största vaniljproducent. Att odla vanilj kräver tid och finess. Kryddan växer på orkidéplantor som pollineras för hand och sedan skördas. Därefter lämnas den att torka i månader under ständig övervakning för att smaken ska hinna utvecklas. Bourbonvaniljens smak är söt, intensiv och fyllig och av alla vaniljsorter brukar den kategoriseras som den mest smakrika. Vanilj passar perfekt till exempelvis desserter, bakverk och som smaksättare i smoothies.

 

INGREDIENSER

100 % ekologisk mald äkta bourbonvaniljstång.

– Ekologiskt

– KRAV-märkt

– Naturlig vanilj

VIKT

10g

URSPRUNG

Madagaskar.

Äkta Bourbon Vaniljpulver EKO

ANVÄNDNING

 

Användning

Äkta Bourbon vaniljpulver EKO är perfekt i smoothies, bakverk och desserter! 10 gram motsvarar cirka 5 vaniljstänger. Förvara vaniljen i rumstemperatur.

Tips! Byt ut vaniljsocker i recept mot Khoisan Gourmet äkta vaniljpulver för att få naturlig och äkta vaniljsmak. Eftersom vaniljpulver är så smakrikt behövs bara en liten mängd. Man brukar räkna med att det endast behövs ¼ så mycket vaniljpulver som vaniljsocker för att få samma smak

Inspirerande recept med äkta Bourbon Vaniljpulver EKO