Vaniljgrottor fyllda med vaniljkräm, toppade med vit choklad och frystorkade hallon.
Koka upp vispgrädde, mjölk, strösocker och vaniljpulver i en kastrull.
I en bunke blandar du ihop äggula, majsstärkelse och strösocker.
När gräddblandningen kokar häller du över 1/3 i äggblandningen under omrörning. Häll sedan tillbaka allt i kastrullen och fortsätt vispa tills krämen tjocknar.
Ta av från värmen och blanda ner smöret. Plasta på ytan och ställ in vaniljkrämen i kylskåpet.
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda ihop alla ingredienser till en deg. Plasta in degen och lägg den i kylskåpet i ca 30 min.
Ta ut degen och dela den i 20 st mindre bitar. Rulla ihop bitarna till bollar och lägg dom på plåt.
Gör ett litet hål mitt i kakan och fyll med vaniljkräm.
Baka av kakorna i 15-20 minuter.
Dekorera vaniljgrottorna med vit choklad och frystorkade hallon.