Läckra vaniljcupcakes med hallonfrosting. Genom att mixa Khoisan Gourmets frystorkade hallon och blanda i frostingen, får du en intensiv hallonsmak med en fantastiskt naturlig färg.
Sätt ugnen på 225°C. Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt mjölk och smör. Blanda mjöl med bakpulver, vaniljpulver och tillsätt det. Blanda till en jämn smet.
Fördela muffinsformar i en muffinsplåt och häll försiktigt smeten i formarna. Grädda dina cupcakes i 10–12 minuter.
Mixa de frystorkade hallonen i en mixer till ett fint pulver. Ställ åt sidan.
Vispa upp smöret med elvisp tills det är mjukt. Tillsätt färskosten och vispa till en jämn konsistens. Tillsätt vaniljpulver, florsocker och de pulvriserade hallonen. Blanda till en krämig hallonfrostning.
Fyll en spritspåse och dekorera dina muffins eller använd en kniv och bred på. Toppa med frystorkade hallon.