Rårörd vaniljkräm

Rårörd vaniljkräm är den snabba varianten istället för att göra en vaniljkräm som du kokar ihop. Vår rårörda vaniljkräm blir fluffigare i konsistensen och passar till tårtfyllningar. Eller varför inte bjuda på rårörd vaniljkräm till frukt och bärpajer?

Av Systrarna Eisenman
6
4 ingredienser
Fullskärm

Ingredienser

  • 3 äggulor
  • ½ dl strösocker
  • ¼ tsk Khoisan Gourmet vaniljpulver
  • 3 dl vispgrädde

Gör så här

  1. Vispa äggulor, socker och vaniljpulver till en ljus fluffig kräm.

  2. Vispa grädden och vändförsiktigt ner i krämen.


Vi tycker att denna vaniljkräm även passar perfekt till pajer och bärdesserter då den påminner om en vaniljvisp. Under semelsäsongen är det ett måste att byta ut grädden mot denna vaniljkrämen!