fbpx

Vaniljcupcakes med hallonfrosting

Vaniljcupcake med hallonfrosting

Ingredienser

CUPCAKES
HALLONFROSTING

Gör så här

Vaniljmuffins:
  1. Sätt ugnen på 225°C. Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt mjölk och smör. Blanda mjöl med bakpulver, vaniljpulver och tillsätt det. Blanda till en jämn smet.
  2. Fördela muffinsformar i en muffinsplåt och häll försiktigt smeten i formarna. Grädda dina cupcakes i 10–12 minuter.
Hallonfrosting:
  1. Mixa de frystorkade blåbären i en mixer till ett fint pulver. Ställ åt sidan.
  2. Vispa upp smöret med elvisp tills det är mjukt. Tillsätt färskosten och vispa till en jämn konsistens. Tillsätt vaniljpulver, florsocker och de pulvriserade blåbären. Blanda till en krämig hallonfrostning.
  3. Fyll en spritspåse och dekorera dina muffins eller använd en kniv och bred på. Toppa med frystorkade hallon
Dela receptet med dina vänner
Facebook
Email
Följ oss i sociala medier