fbpx

Rårörd vaniljkräm

Rårörd vaniljkräm är den snabba varianten istället för att göra en vaniljkräm som du kokar ihop. Vår rårörda vaniljkräm blir fluffigare i konsistensen och passar till tårtfyllningar likaväl som den kan ersätta grädden i en semla eller varför inte bjuda på rårörd vaniljkräm till frukt och bärpajer?
ca 6 portioner

Ingredienser

Gör så här

  1. Vispa äggulor, socker och vaniljpulver till en ljus fluffig kräm.
  2. Vispa grädden och vändförsiktigt ner i krämen.

Vi tycker att denna vaniljkräm även passar perfekt till pajer och bärdesserter då den påminner om en vaniljvisp. Under semelsäsongen är det ett måste att byta ut grädden mot denna vaniljkrämen! 

 
Systrarna Eisenmann

Receptet är skapat av Systrarna Eisenman för Khoisan Gourmet

@systrarnaeisenman
systrarnaeisenman.se

Dela receptet med dina vänner
Facebook
Email
Följ oss i sociala medier

1 reaktion på ”Rårörd vaniljkräm”

  1. Pingback: Vaniljkräm med äkta vanilj - Khoisan Gourmet

Kommentarer är stängda.