Rårörd vaniljkräm
Rårörd vaniljkräm är den snabba varianten istället för att göra en vaniljkräm som du kokar ihop. Vår rårörda vaniljkräm blir fluffigare i konsistensen och passar till tårtfyllningar likaväl som den kan ersätta grädden i en semla eller varför inte bjuda på rårörd vaniljkräm till frukt och bärpajer?
ca 6 portioner
Play
Previous
Nästa
Gör så här
- Vispa äggulor, socker och vaniljpulver till en ljus fluffig kräm.
- Vispa grädden och vändförsiktigt ner i krämen.
Vi tycker att denna vaniljkräm även passar perfekt till pajer och bärdesserter då den påminner om en vaniljvisp. Under semelsäsongen är det ett måste att byta ut grädden mot denna vaniljkrämen!
![Systrarna Eisenmann](https://khoisangourmet.se/wp-content/uploads/2021/11/Systrarnaeisenman_portrait.jpg)
Receptet är skapat av Systrarna Eisenman för Khoisan Gourmet
@systrarnaeisenman
systrarnaeisenman.se
Pingback: Vaniljkräm med äkta vanilj - Khoisan Gourmet