Vaniljpasta

Khoisan Gourmets vaniljpasta är en sirapsliknande pasta fylld med vanilj. Den passar perfekt till bakverk, smaksättning och är extra god att ringla över glassen precis som den är.

Fullskärm

Om

Vår vaniljpasta består av vanilj som är extraherad för maximal smak. Vaniljen kommer från Madagaskar & Uganda vilket är världens största producenter av vaniljstänger. Odling av vanilj kräver lång tid och finess. Vaniljen kommer från en orkidé som pollineras för hand och sedan skördas. Därefter lämnas den för att torka i månader under ständig övervakning för att smaken ska få utvecklas i lugn och ro. Vår vaniljpasta passar perfekt till exempelvis desserter, bakverk och som smaksättare i smoothies och pannacotta eller varför inte som smaksättare i kall och varm dryck. Den är även fantastisk god att ringla över glassen precis som den är.

Ingredienser

Vaniljextrakt (extraherat 2 gånger med 35% alkohol), vatten, glukossirap, vaniljfrön (Vanilla planifolia) (1,2%, salt, xantangummi (E 415)

Vikt

60 g

Ursprung

Sydafrika

Användning

Vaniljpasta är perfekt som smaksättare i smoothies, bakverk och desserter! Den blanda sig extra bra i blöta smetar. Vaniljpasta förvarar du bäst i rumstemperatur.

Tips! Byt ut vaniljsocker i recept mot Khoisan Gourmet vaniljpasta för vaniljsmak. Eftersom vaniljpasta är så smakrikt behöver du bara en liten mängd. Det behövs endast ¼ så mycket vaniljpasta för att få samma smak som vaniljsocker i dina bakverk.